Hvem er vi og hva gjør vi?

Om oss i Etablerertjenesten
Søndre Østfold

Etablerertjenesten i Søndre Østfold er et tilbud til de som har en drøm eller idé om å starte egen virksomhet, er i ferd med å starte opp virksomheten sin, eller har drevet eget virksomhet i noen år og trenger hjelp til å komme videre. Tilbudet er for alle innbyggere i kommunene Aremark, Fredrikstad, Halden, Hvaler og Sarpsborg.
Tilbudet er kostnadsfritt for etablerere i regionen.* *Gjelder ikke næringsfagligvurdering.

Ta kontakt
Etablerertjeneste - ansatte

Hva gjør vi?

Etablerertjenesten i Søndre Østfold hjelper deg med å starte opp og komme i gang med din virksomhet. Hvis du allerede har startet opp, men sliter med å komme ordentlig i gang hjelper vi deg også. Har du startet opp, virksomheten går veldig godt og du trenger hjelp med oppskalering sparrer vi gjerne også.

Vi tilbyr individuell rådgivning og veiledning til etablerere både før, under og etter oppstart. Holder flere relevante kurs i hvordan etablere egen virksomhet og hva du bør tenke på, gir næringsfaglige vurderinger til de som har behov for det, samt nettverksbygging og inspirasjon. Alt bortsett fra næringsfaglige vurderinger er kostnadsfritt.

Bestilltid for samtale med vår rådgiver, eller meld deg på et av våre kurs.

Uno Dahl Henriksen

På kontoret vårt i Sarpsborg vil du for det meste treffe vår rådgiver Uno Dahl Henriksen. Uno har bred og lang erfaring som bedriftsrådgiver og leder, har selv etablert flere bedrifter og merkevarer, samt vært prosjektleder ved større etableringer. Uno vil også holde noen av kursene, samt være ansvarlig for næringsfaglige vurderinger.

 • 01
  Mer enn 20 års erfaring med etablering av selskaper og merkevarer
 • 02
  Lang erfaring fra prosjektledelse, markedskommunikasjon og salg
 • 03
  Brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål
Uno Dahl Henriksen
Fredrik Sydnes

Fredrik Sydnes

Faglig ansvarlig for kursene vi skal holde i Østfold vil være Fredrik Sydnes. Fredrik er etableringsrådgiver og –mentor, har bakgrunn fra en rekke etableringsprosjekter og inngående kunnskap om hva som skal til for å lykkes med å starte en bedrift.

 • 01
  Mer enn 20 års erfaring med etablering av bedrifter, nasjonalt og internasjonalt
 • 02
  Lang erfaring som bedriftsrådgiver, etableringscoach og -rådgiver
 • 03
  Motiverer mennesker gjennom kurs og foredrag til å gå for sine drømmer

Christian Bergh

Christian Bergh har det overordnete ansvaret for tjenesteleveringen og kvalitetssikringen av denne. Christian har bred og lang erfaring med krevende etableringer og store oppstarter. Christian vil du også kunne møte som kursholder, spesielt innenfor fagene markedsføring, salg og økonomi.

 • 01
  Mer enn 20 års erfaring med etablering av selskaper og organisasjoner
 • 02
  Lang erfaring med ledelse, markedsføring og salg, nasjonalt og internasjonalt
Christian Bergh - Sirius Act